Velkommen til vores butik

(+45) 29102399

Indkøbskurv:

0 stk - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

Handelsbetingelser og persondatapolitik


 

Generelle oplysninger


BellusBellus
Enkeltmandsfirma
CVR-nr. 26803276
Adresse: Randersvej 6, 8800 Viborg
E-mail: kontakt@bellusbellus.dk
Telefonnummer: +45 29102399 
Etableringsår: 1992

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder/værge.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
  4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.


Betaling

Betaling kan ske med bank-/kreditkort.
Vi accepterer Visa/dankort, Visa, Visa electron, Maestro og MasterCard. Vælg "Yourpay" under betalingsformer for kortbetaling. Vælg "Viabill" under betalingsformer for kreditkøb. Alle transaktioner sendes krypteret via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. Kortkøb sker uden gebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.viabill.com/kredit


Levering

Levering med Postnord. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Der findes 3 leveringsmuligheder i Danmark (for øvrige lande kontakt os) :

  • Levering til valgfrit afhentningssted (35,00 DKK.)
  • Levering til privatadresse (60,00 DKK.)
  • Levering til din arbejdsplads (35,00 DKK.)

Hvis du ikke er at træffe på privatadressen, efterlades en advisering, om på hvilket afhentningssted, du kan hente pakken. Vi leverer desværre ikke til Grønland og Færøerne.

Levering med GLS. Leveringstiden er 1-2 hverdage. Der findes 2 leveringsmuligheder i Danmark (for øvrige lande kontakt os) :

  • Levering til pakkeshop (35,00 DKK)
  • Omdeling til erhverv (35,00 DKK)

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på e-mail: kundeservice@bellusbellus.dk, eller på telefon +45 29102399. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan desuden vælge at benytte vores fortrydelsesformular, som du udfylder og sender på e-mail til kundeservice@bellusbellus.dk . Hvis du har betalt med betalingskort, så fører vi pengene direkte tilbage på dit kort igen, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Du kan downloade vores fortrydelsesformular her.

                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.



Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved returnering er du ansvarlig for,at varen er pakket forsvarligt ind. Udgifterne til returnering varierer meget med hvilken transportør der vælges, men forvent mellem 60-70 DKK.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vore lager:
BellusBellus, Randersvej 6, 1.sal TV, 8800 Viborg, Danmark. Levering til nærmeste pakkeshop accepteres også.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale. 
 
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos bellusbellus.dk som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til vores lager:
BellusBellus, Randersvej 6, 1.sal tv, 8800 Viborg, Danmark. Levering til nærmeste pakkeshop accepteres også.
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Du kan downloade vores reklamationsformular her.
 
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mail adresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos BellusBellus og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på http://bellusbellus er Gert Pedersen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
 
Som registreret hos BellusBellus, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BellusBellus via e-mail til kundeservice@bellusbellus.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Gert Pedersen via e-mail til kundeservice@bellusbellus.dk .Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Her er en indgangsportal for forbrugerklager:klagemuligheder på forbrug.dk. Europa Kommisionens klageportal "Online Dispute Resolution (ODR)" finder du her.

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Bellusbellus.dk
Randersvej 6 
DK-8800 Viborg
E-mail: kontakt@bellusbellus.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)



 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 3. Oktober 2017